ADANA / FEKE - Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu

TARİHÇE

Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Fekeli hayırsever Baytok Ailesi tarafından yaptırılarak 2004 yılında Milli Eğitim Bakanımız Hüseyin ÇELİK’İN de katılımıyla büyük bir coşkuyla eğitim ve öğretim hayatına başlamıştır.

Okulumuz, Feke’ nin Yeşil Düşmüş Mahallesinde´dir.
Okul bünyesinde; Okul binası, 500 yatak kapatiseli  pansiyon, Kapalı Spor Salonu, 36 adet Lojman, 1 tane BT sınıfı, 1 tane Fen Laboratuvarı, 1 tane Çok Amaçlı Salon, 1 tane Teknoloji Tasarım Atölyesi, Kütüphane,  Öğretmenler Odası ve Kantin bulunmaktadır. Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.

Öğrencilerimizin her açıdan gelişimlerini sağlamak ve onları hayata hazırlamak amacıyla tiyatro, müzik, spor ve resim alanlarında etkinlik yapılmaktadır. Okulumuz eğitim ve öğretim açısından tüm imkanlara sahiptir.

Yayın: 04.12.2012 - Güncelleme: 02.10.2017 09:59 - Görüntülenme: 2236