Ara

Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencilerimizin yerli malı kullanımının ve sağlıklı beslenmenin önemini hatırlatmak için hazırlamış oldukları Yerli Malı Etkinliğimizden kareler.

Ara

Okul Öncesi öğrencilerimiz ve etkinlikleri.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu haftada tutum, yatırım ve Türk malları hakkında bilgiler verildi ve yerli malının önemi kavrandı.

Ara

İmam Hatip ve LAB YBO Öğrencilerimizle ÇEDES Projesi kapsamında Filistinli Kardeşlerimize Yardım Kermesine katıldık.

Ara

İlçe Emniyet Müdürlüğünden Polisler gelerek öğrencilerimize Trafik Kuralları Eğitimi verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlandı. Bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okul öncesi öğrencilerimiz 10 Kasımda büyük bir özlemle Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü kapsamında saat 09.05´te tören düzenlendi. Mustafa Kemal ATATÜRK saygı ve özlemle anıldı.

Kas

Okul öncesi sınıfımız ve etkinleri, emeklerinden dolayı öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimize acil durumlarda yapılması gerekenler ile ilgili olarak seminer verildi. Seminer sonrası uygulamalı bir şekilde tatbikat yapılarak öğrencilerimizin acil durumlara hazır hale getirlimesi amaçlandı.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından " Arama Kurtarma ve Tahliye Eğitimi Semineri" öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda ÇEDES kapsamında çalışmalar yapılmaktadır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz için sağlıklı beslenme semineri yapılmıştır.

Ekm

Seçmeli dersler sınavlarını kendi ders saatlerinde yapacaklardır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.