Ara

Okulumuz bünyesinde Kızlar Futsal turnuvası düzenlenmiştir. Büyük çekişmelere sahne olan maçların sonunda İHO 8A sınıfı şampiyon oldu. Kazanan ve katılım gösteren tüm takımları tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu Önder, Büyük Komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılında kendilerini bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Ekm

Değerler Eğitimi Nedir?

Bir toplumu meydana getiren bireylerin yaşam içerisindeki davranışlarını sorgulayan, insanları olumlu yönde destekleyen ve daha güzel, yaşanabilir yarınlar için insanda bulunması gereken evrensel değerlerdir.

Değerler Eğitimi, "Değerleri öğretmek için açık bir girişim" olarak tanımlanabilir.

Ekm

Taşımalı Eğitim Kapsamında okulumuza öğrenci taşıyan şoförlerimize İlk yardım ve Trafik Eğitimleri verildi.

Eyl

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA OKULUMUZA ÖĞRENCİ TAŞIYAN ŞOFÖRLERİMİZLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTIK.

Eyl

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTIMIZ VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

Çevre Dostu 1000 Okul Projesi Ziyareti kapsamında Feke Karacaoğlan İlk ve Ortaokuluna  ziyaret gerçekleştirdik.

May

Okulumuz "Çevre Dostu 1000 Okul Projesi" Kapsamında Pilot Okullardan Birisi Olmuştur.

Eyl

Okul Müdürümüz Ayhan KAYA 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İlk Gününde öğrencilere yönelik konuşma yaptı.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Kurul Toplantımızı öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.