23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürümüz Mustafa CANLI, Daire Başkanı Emrullah UZUN, İl Şube Müdürü Ahmet IŞIKLI okulumuzu ziyaret  ettiler. Öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek, öğretmenlerimizin eğitim hakkkındaki  görüş ve isteklerini dinledi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Mart ayı özel bülteni hazır.

Mrt

Okul öncesi öğrencilerimiz Ramazan Etkinliği gerçekleştirdi. Öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Girişimci Kadınlar Tapaneli Kadın Kooperatifi Başkanı Hilal KÖZ tarafından okulumuza tahsis edilen lavanta fidelerinin Müdürümüz Sayın Adem ATEŞ önderliğinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte dikimini gerçekleştirdik. Sayın Hilal KÖZ'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Ramazan için pano hazırladılar. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Değerli Öğrencilerimize duyurular.

Mrt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı yapılmıştır. Hayali bir senaryo ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin her duruma hazırlıklı olmaları amaçlanmıştır. Senaryo gereği gerçekleştirilen tatbikatta ÇÖK KAPAN TUTUN uygulaması ile yaşam üçgenleri oluşturulmuş, öğrencilerimizin tahliyesi en hızlı şekilde gerçekleştirilmiştir. Dışarıda toplanılacak güvenli bölgelerde yoklama alınarak eksik öğrencilerimiz tespit edilmiştir. Arama kurtarma ekibimiz binayı inceleyerek öğrencilerimizi bulmuşlardır. İlk Yardım ekibimiz ile hızlı bir şekilde irtibata geçilmiştir. Kolunda kırık olan öğrencimize ilk müdehale hızlı bir şekilde yapılmış olup en hızlı şekilde öğrencimiz toplanma alanına ulaştırılmıştır. Tatbikatta emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şubat ayı bültenimiz.

Şbt

Bütün sınıf bazlarında Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı yapılarak öğrencilerimizin genel durumları görüşüldü.

Şbt

Ankara Temel Eğitim Genel Müdürülüğünde Yurtlar ve Pansiyonlar Daire Başkanlığından Şube Müdürümüz Sayın Süleyman BARAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep BEYDİLLİ ve Şube Müdürümüz Sayın Hasan ARSLAN yapılan çalışmalar ile ilgili olarak pansiyonumuzda incelemelerde bulunmuşlardır. Öğretmenlerimiz ile de bir toplantı gerçekleştirilerek pansiyon ile ilgili olarak istek ve görüşleri alınmış olup bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağı üzerinde durulmuştur. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencilerinden Berat Buğra TANRIKULU geçtiğimiz günlerde bir operasyon geçirmiştir. Müdürümüz Adem ATEŞ öncülüğünde Müdür yardımcımız Serkan TURAN, Matematik Öğretmeni Zeliha TURĞUT, Türkçe Öğretmenimiz Abdullah KAPLAN ile  öğrencimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. En yakın zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmesini beklediğimizi ilettik.

Şbt

II. Dönem Veli Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep BEYDİLLİ ve Müdürümüz Adem ATEŞ'in başkanlığında, idareci ve velilerimizin katılımyla gerçekleştirildi. Toplantıda okul aile işbirliği üzerinde durulmuştur. Genel toplantı sonrası Sınıf Şube Rehber öğretmenlerimiz velilerimiz ile bir araya gelerek öğrencilerin durumlarını görüştüler.

Şbt

2023/2024  Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep BEYDİLLİ başkanlığında şube müdürümüz ve okul müdürlerinin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem başı Öğretmenler Kurul Toplantısı Müdürümüz Sayın Adem ATEŞ başkanlığında, değerli öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Ayrıca Toplantıya katılarak öğretmenlerimiz ile sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep BEYDİLLİ'ye teşekkür ederiz.